Welkom bij het tuinieren van de toekomst

Ooit gedacht dat benzine de enige haalbare oplossing was voor gemotoriseerd tuingereedschap?
Denk maar eens opnieuw, want accumachines staan nu een stuk verder dankzij de krachtige Li-Ion technologie.

Vandaag kunt u gerust uw volledig gazon maaien, zonder ook maar één keer de batterij op te laden. En wanneer het tijd is om op te laden, dan bespaart u geld. Natuurlijk is brandstofbesparing maar één van de vele voordelen wanneer u accumachines gebruikt voor al uw tuinklussen.

Als u op zoek bent naar gebruiksgemak, een stil en echt milieuvriendelijk alternatief of pure kracht voor meer veeleisende taken, dan hoeft u niet verder te zoeken. Van ons uitgebreid 48V gamma tot Stiga 80 V gazonmaaiers. Wij hebben wat u zoekt.NIEUW VANAF 2018
Van 2 modellen naar 9 modellen 

Stiga accu maaiers voor de kleinere tuin

De STIGA SLM 4048 AE is een lichte en compacte accumaaier
met 38 cm maaibreedte gemaakt. 
Met een 48 Volt batterij 5 Ah is deze accumaaier geschikt voor een gazon tot 500 m2.

Stiga accu maaiers voor de grotere tuinen

80 Volt batterij van 4 Ah tot 5 Ah 
duwmaaier of zelftrekkend
maaibreedte: 41 cm - 46 cm - 48 cm - 53 cm
Oppervlakte tot en met 1000m²


  NIEUW !
1 BATTERIJ  meerdere toepassingen !

               In de reeks met het Stiga PowerPack vindt u producten voor allerhande toepassingen. Naast gemakkelijk te gebruiken, zijn ze ook licht, stil en perfect in evenwicht voor maximaal comfort en veiligheid.  U kunt diezelfde batterij gebruiken voor: Stiga kettingzaag, heggenschaar, trimmer, snoeizaag en heggenschaar en bladblazer.  • DLM431: accu grasmaaier met onderhoudsvriendelijk chassis in polypropyleen, biedt alle voordelen van een elektrische maaier, maar zonder de hinderlijke kabel.
  • DUR181: accu grastrimmer, ideaal voor het bijwerken van grasranden in privé-tuinen. Dankzij de telescopische steel en de vrij instelbare zijhandgreep heeft u met deze machine een comfortabele werkhouding en de snijkop kan manueel zonder hulp van gereedschap verticaal gezet worden voor gebruik als boordensnijder.
  • Geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifaccu's, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.
  • De krachtige duo batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterijen en zorgt voor volledig opgeladen batterijen (5.0Ah) in slechts 45 minuten.
Voordeel Makita batterij!

Je kunt de batterij gebruiken op uw werkmateriaal en tuinmateriaal van Makita 18V 
Machine kan aangekocht worden zonder batterij indien je batterijen van Makita hebt.